Algemeen

De Gouden Snor is verdeeld in een gezellig cafégedeelte en een aangenaam restaurantgedeelte. Het leuke hiervan is dat u zelf kunt kiezen in welke entourage u wilt lunchen of dineren. Het restaurantgedeelte biedt u tevens een kijkje in de open keuken.

Typerend voor dit no nonsense eetcafé is het gemoedelijke huiskamergevoel dat u ervaart het moment dat u binnenstapt. De georganiseerde thema-avonden, de vrijdagmiddag borrels, de live optredens en een mix van alle leeftijden versterkt dit gevoel. De Gouden Snor beschikt over een gezellig terras waar u uitzicht heeft op het drukke plein aan de Kleiweg.

De Gouden Snor staat vooral bekend om zijn verse vlees- en visgerechten en dagschotels voor een zeer betaalbare prijs. Een aanrader is de beroemde satéschotel, een lust voor uw smaakpapillen! De keukenbrigade bij De Gouden Snor kookt met de seizoenen mee. Mosselen, asperges met ham en/of zalm en natuurlijk, het wildseizoen. Alle producten worden elke dag vers geleverd. Hierdoor biedt dit eetcafé een overzichtelijk aanbod van mooie à la carte gerechten en bent u verzekerd van de meest verse en lekkerste ingrediënten!

Doordeweeks is het restaurantgedeelte af te huren voor borrels, recepties en andere bijeenkomsten. Op zondag kunt u desgewenst het restaurant- en het cafégedeelte gezamenlijk afhuren. Uw gastheer François van Ee adviseert u graag!

Reserveren gewenst. De keuken is maandag t/m vrijdag geopend vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag vanaf 16.00 uur tot 22.00 uur. Zondags gesloten. Betaalmogelijkheden: pin, Visa, cash.

In de nabije omgeving zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.